Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“

Платформа за
психолошка поддршка
psihologija@msu.edu.mk

Контакт

Едукативни вебинари

Со оглед на стресната ситуација предизвикана од КОВИД-19 во која веќе подолго време…
„Психолошки третмани на болка“ е третиот вебинар во рамките на платформата за психолошка…
„Справување со стрес во приватна и професионална сфера во период на неизвесност“ е…
„Одврзување од токсични релации“ е седмиот вебинар во рамките на платформата за психолошка…
„Предизвици во образованието и родителството на надареното дете“ е 9-тиот вебинар во рамките…
„Рефлектирање на потсвеста врз соништата“ е вебинар кој се одржува во рамките на…
„Емоционална писменост“ е вебинар кој се одржува во рамките на платформата за психолошка…
„Емоционален баланс со примена на ABC моделот“ е вебинар кој се одржува во…

Забавен дел

На 11-ти мај со почеток во 20:00 часот ќе се одржи бесплатна проекција…
Цртаме стрипови со Здравко и Давор е петтиот настан што се организира во…
Повелете на едно поразлично виртуелно патување до музејот на Зигмунд Фројд во Лондон.…
Во забавниот дел на платформата за психолошка поддршка го организираме настанот „Смеењето како…

Консултации со психолози

Разговарајте со лиценциран психолог бесплатно. Нашите психолози се докажани во нивната област и имаат повеќегодишно искуство во работењето.

д-р Мирослав Пендароски

д-р Ана Чучкова

д-р Слаѓана Ангелкоска

д-р Вангелица Гаврилова

Резервирајте го

вашиот

термин

со лиценциран психолог

Бесплатни онлајн консултации со лиценцирани психолози  со кои ќе можете лично да исконтактирате и да добиете соодветна поткрепа и насоки за Ваш личен проблем. Се разбира, ние ви нудиме 100% дискретност.

ЗАКАЖETE ТЕРМИН

Центар за

поддршка

Испратете ни порака со Вашите прашања или забелешки а нашиот тим ќе одговори во најбрз можен рок.

Одржани настани

Поддржано од