Консултации со психолози

Разговарајте со лиценциран психолог бесплатно. Нашите психолози се докажани во нивната област и имаат повеќегодишно искуство во работењето.

д-р Мирослав Пендароски

д-р Ана Чучкова

д-р Слаѓана Ангелкоска

д-р Вангелица Гаврилова

Резервирајте го

вашиот

термин

со лиценциран психолог

Бесплатни онлајн консултации со лиценцирани психолози  со кои ќе можете лично да исконтактирате и да добиете соодветна поткрепа и насоки за Ваш личен проблем. Се разбира, ние ви нудиме 100% дискретност.

ЗАКАЖETE ТЕРМИН