fbpx
Edit

За платформата

Платформата се состои од серија бесплатни едукативни вебинари на стручни теми од психологијата преку кои секој од вас ќе може да научи нешто за себе и за начините како да се справува во одредени ситуации.

Дополнително имаме вклучено и забавни настани, но и индивидуална поддршка со лиценцирани психолози. 

Контакт инфо

Loading Настани

« Сите Настани

  • This event has passed.

Лансирање на платформа за психолошка поддршка

8 мај 2021 @ 8:00 pm - 10:00 pm

Со оглед на стресната ситуација предизвикана од КОВИД-19 во која веќе подолго време се наоѓаме МСУ одлучи овој период да биде со вас и да ви подаде рака. Платформата за психолошка поддршка ќе биде отворена на 8-ми мај (сабота), во 20:00 часот.

Facebook линк: https://www.facebook.com/events/1624709401253239
Zoom линк: https://zoom.us/meeting/register/tJUrdOiorT4jEtIYkLncJKoClUabEIvrZ2h1

Дел од платформата се и серија бесплатни едукативни вебинари на стручни теми од психологијата преку кои секој од вас ќе може да научи нешто за себе и за начините како да се справува во одредени ситуации.

По повод лансирањето на платформата ќе имаме и вебинар на тема „Слободната игра како еден од најважните фактори за здрав детски развој“ со доц. д-р Ана Чучкова.„Секој што ги разбира реакциите на децата, има револуционерен начин на размислување“ – Франсоа Долто

Ќе разговараме за:

  • Што значи слободна игра?
  • Кои се придобивките за детето со слободната игра?
  • Симболите во детската слободна игра

Вебинарот е наменет за родители, наставници, едукатори на деца, психолози, студенти.

Детали

Датум:
8 мај 2021
Време:
8:00 pm - 10:00 pm
Настан категорија:
Погледни Настан веб страна

Локација

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“
ул. „Маршал Тито“ 77
Свети Николе, 2220 North Macedonia
+ Google Map