fbpx
Edit

За платформата

Платформата се состои од серија бесплатни едукативни вебинари на стручни теми од психологијата преку кои секој од вас ќе може да научи нешто за себе и за начините како да се справува во одредени ситуации.

Дополнително имаме вклучено и забавни настани, но и индивидуална поддршка со лиценцирани психолози. 

Контакт инфо

Се одржа вебинарот „Рефлектирање на потсвеста врз соништата“

  • Почетна
  • -
  • Новости
  • -
  • Се одржа вебинарот „Рефлектирање на потсвеста врз соништата“
 Се одржа вебинарот „Рефлектирање на потсвеста врз соништата“

На 26 мај 2021 со почеток од 20.00 часот во рамките на платформата за психолошка поддршка се одржа вебинарот „Рефлектирање на потсвеста врз соништата“. Вебинарот го водеа д-р Вангелица Гаврилова, професорка на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и Димитра Цилевска, наша дипломирана студентка и психолог. На настанот учество земаа повеќе од 300 учесници.

На вебинарот се дискутираше за потсвеста и нејзината улога во функционирањето на една личност. Теоретскиот дел на вебинарот беше надополнет и зачинет со креативен практичен дел.