fbpx
Edit

За платформата

Платформата се состои од серија бесплатни едукативни вебинари на стручни теми од психологијата преку кои секој од вас ќе може да научи нешто за себе и за начините како да се справува во одредени ситуации.

Дополнително имаме вклучено и забавни настани, но и индивидуална поддршка со лиценцирани психолози. 

Контакт инфо

Category: Новости

 Се одржа вебинарот „Рефлектирање на потсвеста врз соништата“

Се одржа вебинарот „Рефлектирање на потсвеста врз соништата“

На 26 мај 2021 со почеток од 20.00 часот во рамките на платформата за психолошка поддршка се одржа вебинарот „Рефлектирање на потсвеста врз соништата“. Вебинарот го водеа д-р Вангелица Гаврилова, […]

 Се одржа настанот „Смеењето како терапија“ со Марјан Ѓорѓиевски

Се одржа настанот „Смеењето како терапија“ со Марјан Ѓорѓиевски

Во забавниот дел на платформата за психолошка поддршка го организиравме настанот „Смеењето како терапија“ со актерот и стенд-ап комичар Марјан Ѓорѓиевски. Настанот се одржа на 22 мај со почеток од […]

 Се одржа вебинарот на тема „Предизвици во образованието и родителството на надареното дете“

Се одржа вебинарот на тема „Предизвици во образованието и родителството на надареното дете“

Вебинарот „Предизвици во образованието и родителството на надареното дете“ се одржа во рамките на платформата за психолошка поддршка. Вебинарот го водеа доц. д-р Горица Поповска Налевска и м-р Марина Кузмановска, […]

 Се одржа вебинарот „Одврзување од токсични релации“ со м-р Билјана Пешева

Се одржа вебинарот „Одврзување од токсични релации“ со м-р Билјана Пешева

„Одврзување од токсични релации“ беше седмиот вебинар кој се одржа во рамките на платформата за психолошка поддршка. Вебинарот кој го водеше м-р Билјана Пешева претставува системски интегриран тренинг за емоционално […]

 Се одржа вебинарот „Справување со стрес во приватна и професионална сфера во период на неизвесност“

Се одржа вебинарот „Справување со стрес во приватна и професионална сфера во период на неизвесност“

„Справување со стрес во приватна и професионална сфера во период на неизвесност“ е шестиот вебинар во рамките на платформата за психолошка поддршка. Вебинарот се одржа на 13-ти мај со почеток […]

 Се одржа работилницата за цртање стрипови со Здравко и Давор

Се одржа работилницата за цртање стрипови со Здравко и Давор

Работилницата за цртање стрипови со Здравко и Давор беше петтиот настан што се организираше во рамките на платформата за психолошка поддршка. Настанот беше во забавниот дел на програмата на платформата, […]

 За првпат организиравме заедничко виртуелно кино во Киноверзум

За првпат организиравме заедничко виртуелно кино во Киноверзум

На 11-ти мај со почеток во 20:00 часот се одржа бесплатна проекција на македонскиот филм „Јавачи на коњи“ во Киноверзум. Настанот беше хибриден – со тоа што овозможивме заинтересираните учесници да […]