fbpx
Edit

За платформата

Платформата се состои од серија бесплатни едукативни вебинари на стручни теми од психологијата преку кои секој од вас ќе може да научи нешто за себе и за начините како да се справува во одредени ситуации.

Дополнително имаме вклучено и забавни настани, но и индивидуална поддршка со лиценцирани психолози. 

Контакт инфо

Се одржа последниот вебинар од Платформата за психолошка поддршка на МСУ

  • Почетна
  • -
  • Новости
  • -
  • Се одржа последниот вебинар од Платформата за психолошка поддршка на МСУ
 Се одржа последниот вебинар од Платформата за психолошка поддршка на МСУ

„Емоционален баланс со примена на ABC моделот“ е последниот вебинар кој се одржа во рамките на Платформата за психолошка поддршка. Настанот се одржа на 28 мај со почеток од 20:00 часот.

Вебинарот го водеше доц. д-р Слаѓана Ангелкоска, од Факултетот за психологија при Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“. На настанот се обрати и доц. д-р Ана Чучкова со што беше означен крајот на овој циклус вебинари во рамките на Платформата за психолошка поддршка.

Од септември 2021 ви подготвуваме нови изненадувања. Следете не на социјалните мрежи за први да се информирате за настаните кои следуваат.