fbpx
Edit

За платформата

Платформата се состои од серија бесплатни едукативни вебинари на стручни теми од психологијата преку кои секој од вас ќе може да научи нешто за себе и за начините како да се справува во одредени ситуации.

Дополнително имаме вклучено и забавни настани, но и индивидуална поддршка со лиценцирани психолози. 

Контакт инфо

Loading Настани

« Сите Настани

  • This event has passed.

Психолошки третмани на болка

10 мај 2021 @ 4:00 pm - 6:00 pm

„Психолошки третмани на болка“ е третиот вебинар во рамките на платформата за психолошка поддршка и ќе се одржи на 10-ти мај (понеделник) од 16:00 часот.

Вебинарот ќе го води вонр. проф. д-р Сашо Кочанковски, професор на Факултетот за психологија при Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“.

Facebook линк: https://www.facebook.com/events/203286561434765/
Zoom линк: https://zoom.us/meeting/register/tJ0vc–grz8oG9RZUfKP3DuObiVGZiCM6zhc

Предавањата во рамките на платформата за психолошка поддршка се бесплатни и учество може да земат сите заинтересирани граѓани.

Детали

Датум:
10 мај 2021
Време:
4:00 pm - 6:00 pm
Настан категорија:
Погледни Настан веб страна

Локација

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“
ул. „Маршал Тито“ 77
Свети Николе, 2220 North Macedonia
+ Google Map