fbpx
Edit

За платформата

Платформата се состои од серија бесплатни едукативни вебинари на стручни теми од психологијата преку кои секој од вас ќе може да научи нешто за себе и за начините како да се справува во одредени ситуации.

Дополнително имаме вклучено и забавни настани, но и индивидуална поддршка со лиценцирани психолози. 

Контакт инфо

Loading Настани

« Сите Настани

  • This event has passed.

Рефлектирање на потсвеста врз соништата

26 мај 2021 @ 8:00 pm - 10:00 pm

„Рефлектирање на потсвеста врз соништата“ е вебинар кој се одржува во рамките на платформата за психолошка поддршка. Вебинарот ќе го водат д-р Вангелица Гаврилова и Димитра Цилевска, психолог.

Facebook линк: https://www.facebook.com/events/970055126867054/
Zoom линк: https://zoom.us/meeting/register/tJMud–hqjwpG9HCeTjDErhUcDQD-8wpZNBM

Потсвеста и нејзината улога во функционирањето на една личност е од огромна важност. Таа, во кохерентна врска со соништата, ќе биде предизвик и мотив за кој ќе се говори на овој вебинар, а сето тоа надополнето и зачинето со креативен практичен дел.

Детали

Датум:
26 мај 2021
Време:
8:00 pm - 10:00 pm
Настан категорија:
Погледни Настан веб страна

Локација

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“
ул. „Маршал Тито“ 77
Свети Николе, 2220 North Macedonia
+ Google Map