fbpx
Edit

За платформата

Платформата се состои од серија бесплатни едукативни вебинари на стручни теми од психологијата преку кои секој од вас ќе може да научи нешто за себе и за начините како да се справува во одредени ситуации.

Дополнително имаме вклучено и забавни настани, но и индивидуална поддршка со лиценцирани психолози. 

Контакт инфо

Loading Настани

« Сите Настани

  • This event has passed.

Справување со стрес во приватна и професионална сфера во период на неизвесност

13 мај 2021 @ 8:00 pm - 10:00 pm

„Справување со стрес во приватна и професионална сфера во период на неизвесност“ е шестиот вебинар во рамките на платформата за психолошка поддршка.

Вебинарот ќе го води доц. д-р Слаѓана Ангелкоска, од Факултетот за психологија при Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“.

Facebook линк: https://www.facebook.com/events/506575907037301/
Zoom линк: https://zoom.us/meeting/register/tJEvd-qrrDMiG91rTgUixGqpdRxjh5nDL5pa

Предавањата во рамките на платформата за психолошка поддршка се бесплатни и учество може да земат сите заинтересирани граѓани.

Детали

Датум:
13 мај 2021
Време:
8:00 pm - 10:00 pm
Настан категорија:
Погледни Настан веб страна

Локација

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“
ул. „Маршал Тито“ 77
Свети Николе, 2220 North Macedonia
+ Google Map