fbpx
Edit

За платформата

Платформата се состои од серија бесплатни едукативни вебинари на стручни теми од психологијата преку кои секој од вас ќе може да научи нешто за себе и за начините како да се справува во одредени ситуации.

Дополнително имаме вклучено и забавни настани, но и индивидуална поддршка со лиценцирани психолози. 

Контакт инфо

Се одржа вебинарот „Справување со стрес во приватна и професионална сфера во период на неизвесност“

  • Почетна
  • -
  • Новости
  • -
  • Се одржа вебинарот „Справување со стрес во приватна и професионална сфера во период на неизвесност“
 Се одржа вебинарот „Справување со стрес во приватна и професионална сфера во период на неизвесност“

„Справување со стрес во приватна и професионална сфера во период на неизвесност“ е шестиот вебинар во рамките на платформата за психолошка поддршка. Вебинарот се одржа на 13-ти мај со почеток од 20:00 часот.

Вебинарот го водеше доц. д-р Слаѓана Ангелкоска, од Факултетот за психологија при Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и имаше над 300 учесници.

Предавањата во рамките на платформата за психолошка поддршка се бесплатни и учество може да земат сите заинтересирани граѓани. 

Leave a Reply