fbpx
Edit

За платформата

Платформата се состои од серија бесплатни едукативни вебинари на стручни теми од психологијата преку кои секој од вас ќе може да научи нешто за себе и за начините како да се справува во одредени ситуации.

Дополнително имаме вклучено и забавни настани, но и индивидуална поддршка со лиценцирани психолози. 

Контакт инфо

Се одржа настанот „Смеењето како терапија“ со Марјан Ѓорѓиевски

  • Почетна
  • -
  • Новости
  • -
  • Се одржа настанот „Смеењето како терапија“ со Марјан Ѓорѓиевски
 Се одржа настанот „Смеењето како терапија“ со Марјан Ѓорѓиевски

Во забавниот дел на платформата за психолошка поддршка го организиравме настанот „Смеењето како терапија“ со актерот и стенд-ап комичар Марјан Ѓорѓиевски. Настанот се одржа на 22 мај со почеток од 20:00 часот.

На настанот имавме можност да се смееме заедно и да откриеме како смеењето го подобрува нашето здравје. Практично согледавме колку е заразно смеењето, дискутиравме за видовите на хумор и уживавме во едночасовен перформанс од Марјан Ѓорѓиевски.